LGS

LGS sınıf listeleri en altta listelenmiştir. AÇıklamaları iyice okuyalım.

03.06.2022 794

DEĞERLİ VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ, 05 HAZİRAN 2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA AŞAĞIDAKİ HUSUSLARA DİKKAT EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR

1. Sınavdan en az 30 dakika önce okul bahçesinde hazır bulununuz. Sınavın başlamasından itibaren 15 dakika içinde gelenler sınava alınır. İlk30 dakika ve son 15 dakika sınavdan çıkamazsınız.

(Merkezi sınavla öğrenci alan liselere gitmek istemeyenler için sınav isteğe bağlıdır. Girmek istemeyen gelmeyebilir.)

(En geç saat 09:00' da okulda olmalısınız.)

(Mutlaka kahvaltınızı yapınız.)

2. TC kimlik no yazılı nüfus cüzdanınızı veya yeni kimlik kartınızı mutlaka yanınızda getiriniz.

(Fotoğraflı veya fotoğrafsız olabilir. Kimliğiniz olmadan sınava kesinlikle kabul edilmezsiniz.)

(Kimliğini kaybedenler zaman kaybetmeden nüfus müdürlüklerinden çıkartmalıdır.)

3. Yanınızda yumuşak uçlu kalem, kalemtıraş ve yumuşak silgi bulundurunuz.

(En az ikişer tane alınız. Sınavlarda kalem, silgi ve kalemtıraş alışverişi kesinlikle olmayacak.)

4. Yanınızda ambalajı çıkarılmış şeffaf şişeler ile su getirebilirsiniz.

5. Yanınızda telefon, saat, küpe, bileklik ve hesap makinesi gibi her türlü araç gereç getirmeniz yasaktır.

(Salonlara bunlarla girenlerin sınavları iptal edilecektir.)

9. Veliler kesinlikle okul bahçesine alınmayacaktır.

(Velilerimiz okul bahçesi girişinde de beklemeyecek ve yoğunluk oluşturmayacaktır.)

10.Sınav giriş belgeleriniz okulumuz tarafından onaylanacak ve sıralarınıza bırakılacaktır.

(Sizin sınav giriş belgelerini çıktı olarak almanıza gerek yoktur.)

11. Sınavdan önce okulda kalabalık ve kargaşanın yaşanmaması için sınava hangi salonda ve hangi sırada gireceğine aşağıdaki listelerden bakarak ve yerinizi öğrenerek gelmeniz oldukça önemlidir.

Sınıf Listeleri için tıklayınız.