Yarıyıl Tatili DYK

Matematik okuryazarlığını güçlendirmek, matematiği sevdirerek günlük yaşam becerileriyle ilişkilendirilmesini sağlamak, verileri okuyarak analitik düşünmeye sevk etmek, İngilizce dil öğretiminde konuşma ve etkili iletişim becerilerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla İngilizce ve Matematik derslerinden hazırlanan çerçeve programları kapsamında okulumuzda yarıyıl tatili boyunca 5,6 ve 7.sınıf öğrencilerimize yönelik Destekleme ve Yetiştirme Kursu açılacaktır. Başvuruları velilerimizin 13 Ocak 2023 Cuma gününe kadar bizzat okulumuza gelerek yapması gerekmektedir.

09.01.2023 368

Matematik ve İngilizce Derslerinden ara tatil sürecince 2 hafta boyunca Çarşamba ve Perşembe günleri Saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında 3 saat ingilizce ,3 saat matematik dersi göreceklerdir.

Kontajyan 24 olup , Başvuru önceliğine göre kayıt alınacaktır.