Kuzuluk Dr. Enver Ören Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerleri özümsemiş, düşünen, üreten, ilgi ve yeteneklerinin farkında olup, bunları geliştirebilen akademik başarısı yüksek öğrenciler yetiştiren örnek bir okul olmak.

Misyon: Kuzuluk Dr. Enver ÖREN Ortaokulu olarak misyonumuz; teknolojik alt yapısı güçlü ve güvenli eğitim öğretim ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve sürekli kendimizi geliştirerek, Türk Milli eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda bir üst öğrenime hazırlamak.

Başarılar: 2014- 2015 yılları TEOG ilçe 1.si olan okulumuz,Akyazı´nın gözde okulları arasında yer almaktadır. 2020 Merkezi sınav puan ortalaması ile Akyazı 1. olduk

Saatler: 08:00- 13:35
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA BULUNMAMAKTADIR.Özel servis araçları bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: bulunmamaktadır
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 Akyazı 1.Si Merkezi Sınav Ortalaması
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2020 yılın merkezi yerleştirme sonucuna göre 5 öğrencimiz sınav puanı ıle yerleşimiştir.
Sportif Etkinlikler: Her ayın başında okulumuz ayın sporcusu ödüllü yarışması düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tübaitak 4006 2018 yılında okulumuzda yapıldı
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz Beslenme Dostu Okul Sıfır Atık
Kontenjan Bilgileri: bulunmamaktadır

WEB - https://kuzulukdrenverorenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kuzuluk Topçusırtı Mh. Akyazı Cad. No 193/1 Akyazı/Sakarya

Öğretim Şekli :SABAHÇI

Yerleşim Yeri - Kuzuluk Mh. Akyazı Cd. No:193-1 Akyazı-SAKARYA

Adres - Kuzuluk Topçusırtı Mh. Akyazı Cad. No 193/1 Akyazı/Sakarya

Ulaşım Okulumuza İl ve ilçe merkezinden Karayolu ile toplu taşıma araçlarıyla gelmek mümkündür.Akyazı merkeze 10 dakikada bir okulun önünden araç geçmektedir.Adapazarı merkezede saat başlarında araç geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 38 Km. İlçe Merkezine 6 Km. mesafede bulunmaktadır.